PR CUAET
-
Хто ще чекає на eCOPR з вересня? Портал 2 був 25 вересня...капець
-
Я вже третій раз подаю)) перший раз продовжили тільки на пів року, потім імміграційний консультант сказав спробуй подати ще раз в квітні, я спробував і не платив онлайн і в жовтні прийшов запросив про оплату, там була графа прикласти квитанцію, я приклав але не засабмітив і аплікацію скасували, зараз подав і оплатив онлайн і цієї графи немає.
-
Доброго дня, тобто Ви не завантажували квітанцію про оплату?
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка як мені поступити.Мені потрібно подати дитині на wp ,яка зараз має sp.Я тоді не зможу подовжити wp ?
-
Доброго дня! Шановні, хто подавався в січні 2024 (2 дорослі + 1 дитина), напишіть будь ласка, скільки у вас вийшла по вартості вся заявка? Бо мені зараз прийшов імейл, що ми щось не сплатили… хоча мені здається, що я все одразу оплачувала. І біометрію, і всі інші Fee. Але у мене просто загальний чек є і я не можу подивитися за що саме і скільки я заплатила. Дякую
-
Так залишила заявку на call back
-
Доброго ранку громадо! Маю питання щодо подовження номінації. Заповнили заявку на сайті, оплатили збір. Але не дивлячись на оплачену послугу при спробі відправити заявку пише payment pending🤔 і після 24 годин статус змінюється на cancelled. Подавалися разів з 4 і кожен раз одне й те саме. Чи хтось мав таку ситуацію? І як її можна вирішити ? Дякую заздалегідь
-
Дуже дякую. У мене саме така оплата в чеку 2495. А зараз ще на 1170 прийшло. To proceed with your application review, we require the following: Ø Fee payment(s) in the amount of $1140.00 o PA Processing Fee :$570.00 o Spouse : Processing fee : $570.00