PR CUAET
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка в пункті occupation information - писали професію яка в дипломі про вищу освіту , чи професію по якій працюю в Канаді ?
-
в Україні під час медогляду для Канади (зокрема для PR) здають кров на HIV, Syphilis, Creatinine та, якщо є тату - Hepatitis B/C
-
Програма діє півтора роки, податися на ПР можна через 2 роки досвіду роботи в Квебеку, якщо ви не супер потрібний айтішнік. Таких одиниці, один тут в темі, здається, був, погортайте до початку.
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, якщо вже була зроблена евалюація диплома для роботи через WES, чи підійде вона для iміграції?
-
Можна. Але зазвичай подовжують за 3 місяці, не за 7)) не знаю як підійти зараз з цим питанням
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка скільки ви чекали на лист з консульства з довідкою про несудимість? Дякую.
-
Це виключно умова базова для цього стріму лише.
-
Безпосередньо перед реєстрацією потрібно відпрацювати 9 міс на роботодавця з яким маємо джоб офер. При цьому можна спробувати написати в ВСPNP уточнити чи потенційно вони це зарахують. В мене великий сумнів.
-
Якщо я подамся, то як я можу нею не скористатися? Чи Ви маєте наувазі все підгрузити, але не сабмітить?
-
Було б чудово.
-
Дякую дуже за пораду
-
Я так теж робила, як вище Остап написав. Підгрузила explanation, щоб система заявку пропустила
-
Втратила час. В мене договір по роботі на 2 роки. На цей час лишилося 7 місяців до його закінчення, на скільки я знаю, на момент подачі заявки треба мати договір на роботу на рік вперед.