PR CUAET
-
Якщо податися на продовження ворк перміту на підставі CUAET і в процесі розгляду заявки міняється місце роботи і адреса, чи потрібно про це повідомляти IRCC? (Очевидно, що про зміну адреси так, а як нарахунок роботи)
-
Тоесть только финансовую информацию и все? Потому что мы все загружали,справки о несудимости также
-
Подача: 2024/11/16,почти год с момента подачи
-
Так, треба показати як людина буде забезпечувати себе, або хто це буде робити. Тут у чаті багато про це писали, можете скористатись пошуком. Якщо тільки це запитали, то тільки цю інформацію відправляйте)
-
Дякую щиро Вам за відповідь! Зрозумів. А Ви не знаєте, ЯКИЙ ТЕРМІН ЗАЗВИЧАЙ ДАЮТЬ, щоб надати нову Довідку про несудимість?
-
При подаче,мы загрузили справки о несудимости и ждали
-
Подскажите номер,может я не туда звоню😨
-
Вже ніяк не зрозуміти. Вибирають по професіях
-
Там в листі написано "Recent employment letter, pay stubs or reasons of why you're not working". Це хто подавався?
-
Не факт. Можуть запитати нову, можуть і ні (як приклад вище).
-
Подскажите пожалуйста, что значит «мы все загружали, справки о несудимости»? А Вы их разве при подаче Заявления не давали или нужны новые? Спасибо.
-
И еще интересует,что нужно им для финансовой информации? Например
-
Дуже дякую ❤️
-
Забронювала слот в Торонто на закордонний паспорт. Виставили на наступний тиждень і через тиждень. Було 110 слотів коли бронювала
-
Можливо, (мої припущення) вони відкривають заявку, роблять запит після цього заявка знов іде умовно в кінець списку, далі вони дивляться інші заявки, в когось запитають інформацію комусь дають номінацію, якщо інформація вже надана, і так поки до вас знов не дійде черга, тому і таке довге очікування
-
Все будет хорошо,скоро вам прийдет такое же письмо:)
-
Это также у работодателя можно запросить?
-
так, попросіть роботодавця зробити цей лист. Виписки не з банка, а pay stubs - коли Вам зарплатня приходить, де пишеться скільки заробили, скільки заплатили податку і тд.
-
Вы не сможете работать по тур визе. Это нарушение закона.
-
Да,вся семья работает. То нужно подойти к своему менеджеру по работе и запросить письмо от ее имени что я работаю например и выписки из банка?
12 Jan 2024, 17:45
319752/466557
3 minutes ago