PR CUAET
-
А якщо людина працює як приватний підприємець, що потрібно подавати?
-
Незнаю, нажаль
-
Если letter of Employment и paystub подгрузить,этого достаточно?
-
Можна, тільки що заходила через банк
-
Чи можна тепер зайти через банк на чергу? Чи тільки дія- підпис, пробую зайти і не виходить
-
Вам потрібно то що тут у Канаді називається Employment letter. Його без проблем надають. Paystub зазвичай є доступ онлайн
-
Доброго дня ) хто знає після оплати за доставку DHL відправили на почту в консульство підтвердження про сплату і заяву , консульство мають щось відповісти? чи треба чекати уже від DHL повідомлення, щодо номеру посилки ?
-
Не підкажете, який момент є початком мого резиденства? Момент прильоту та подачі в аеропорту на перміт? Чи якась процедура потім?
-
Адміни закріпіть це повідомлення. Дякую
-
Добрий день! Шукаю однодумців. Чи є такі, що мають канадську візу візитера, сидять у Варшаві і ніяк не наважуються поїхати до Канади, залишивши польські справи і документи напризволяще? Такі, що надивилися роликів на YouTube і зробили висновок, що Канада — це повна попа, але все ж таки ще думають, чи не ризикнути і не поїхати. Якщо такі є, то прошу писати в приват. Мені 36, живу у Варшаві, планую їхати до Канади або не їхати один. Якщо такі є, то велком!
-
У вас пише “Опрацьовується” чи “Заброньовано”?
-
Так само
-
Гугл каже це для самозайнятих "To prove your income, you may need your income tax returns, a proof of income statement from the CRA, a notice of assessment, business financial statements, and invoices or contracts"
-
Скажіть будь ласка, вам підтвердження прийшло на почту? Бо я теж забронювала пів години тому, але поки немає підтвердження
-
Привіт, підкажіть будь ласка, якщо мені потрібно відновлювати загублений паспорт, які документи потрібні окрім витягу з поліції
-
Таке питання: коли реєструєтесь на цю програму, вже повинні бути всі документи, чи можна підгрузити поступово? Або хто має покрокову інструкцію, - поділіться будь ласка))) Дякую!
-
Вони оновили сайт, доступні слоти
-
В мене є запитання хто вже подав і можливо отримав PR, по гуманітарній програмі.Поділіться, будь ласка, досвідом . В чек листі розділі Economic Conc. Рядок Proof of unemployment in country of nationality , який саме лист потрібно прикласти?
-
Лише свідоцтво. Це підтвердить, що нема шахрайства зі слотом, що ви з нею з однієї родини. Ви не потрібні
-
це нічого не десть, це все що він каже в рамках демократіі, в цьому плані не докомпатися, а подруге чому ви мені цю силку скинули? ви самі також можете спробувати, він де не тільки мене ображає своім ставленням до Украіни а і до війни можете самі туди написати.
12 Jan 2024, 17:45
319795/433085
12 minutes ago