PR CUAET
-
Вони оновили сайт, доступні слоти
-
В мене є запитання хто вже подав і можливо отримав PR, по гуманітарній програмі.Поділіться, будь ласка, досвідом . В чек листі розділі Economic Conc. Рядок Proof of unemployment in country of nationality , який саме лист потрібно прикласти?
-
Лише свідоцтво. Це підтвердить, що нема шахрайства зі слотом, що ви з нею з однієї родини. Ви не потрібні
-
це нічого не десть, це все що він каже в рамках демократіі, в цьому плані не докомпатися, а подруге чому ви мені цю силку скинули? ви самі також можете спробувати, він де не тільки мене ображає своім ставленням до Украіни а і до війни можете самі туди написати.
-
Також не бачу нічого, ні дорослих, ні дитячих
-
А якщо мій WP до 2027,то я можу його поміняти на новий трирічний?
-
Та сама ситуація 🙂
-
Не знаю де хто ловить, нічого немає в усіх трьох містах. Може не встигли
-
Тоді до 31 березня 2025 року Ви можете податись на ще +3 роки Ворк перміту, але треба бути на території Канади.
-
Подскажите при подаче на продление ворк пермит сколько нужно ждать его по почте?
-
Не прийшло, але статус заброньовано, також є підтвердження в кабінеті. Тому я думаю в них баг в системі і мейли не висилаються :)
-
Три місяці.
-
Може хтось адекватно написати що змінилося? А не скріншоти викладати.
-
Мені теж на пошту нічого не прийшло, але в списку документів є пдф з підтвердженням бронювання. Окрім цього якщо зайти в інтерфейс бронювання, то пише що запис вже існує
-
достатньо
-
Я маю wp
-
Таке запитання, чи можете пояснити, будь-ласка, як загалом відбувається прийом у консульстві? Та що необхідно зробити, щоб залишити старий паспорт, через наявні в ньому візи?
-
У мене писалось опрацьовуеться , але є номер запису, година ,день. На пошту нічого поки що немає
-
На жаль одразу як ви написали зайшла,нічого не було
-
Спочатку Вам треба створити EOI кабінет, де вказати досвід роботи, рівень англійської і т.д., там вийде кількість балів, туди ніякі документи не треба ще загружати. Якщо Вас відберуть для номінації, то Вам прийде запрошення, на номінацію вже треба документи
12 Jan 2024, 17:45
319811/438512
2 minutes ago