PR CUAET
-
Може хтось адекватно написати що змінилося? А не скріншоти викладати.
-
Мені теж на пошту нічого не прийшло, але в списку документів є пдф з підтвердженням бронювання. Окрім цього якщо зайти в інтерфейс бронювання, то пише що запис вже існує
-
достатньо
-
У мене писалось опрацьовуеться , але є номер запису, година ,день. На пошту нічого поки що немає
-
Спочатку Вам треба створити EOI кабінет, де вказати досвід роботи, рівень англійської і т.д., там вийде кількість балів, туди ніякі документи не треба ще загружати. Якщо Вас відберуть для номінації, то Вам прийде запрошення, на номінацію вже треба документи
-
Ви повинні мати англ тест (бо вказуєте бал) та Wes (бо це довго) все інше зможете зробити коли отримаєте запрошення
-
Что такое особыстый ключ?
-
Якщо надумаєте їхати, то рекомендую робити це якнайшвидше, допоки ще видають ворк перміт в аеропорту за умови, що у Вас є Letter of introduction. Також якщо надумаєте і Ви можете зробити новий паспорт в Польщі, то краще там зробіть. Бо в Канаді з цим дуже важко.
-
У всех вход только через дію или подпись?Не проходить авторизация.Больше я так понимаю вариантов для входа нет?
-
як ловити? якщо Дія Подпись не працює, що за апаратний чи особистий ключ?
-
Добрий день! Підкажіть , будь ласка, по такому питанню: чи пустять в Канаду, якщо до кінця паспорту, відповідно ворк перміту і візи менше ніж 6 місяців (5міс) при наявності нового паспорту де візи немає?