PR CUAET
-
Втратила час. В мене договір по роботі на 2 роки. На цей час лишилося 7 місяців до його закінчення, на скільки я знаю, на момент подачі заявки треба мати договір на роботу на рік вперед.
-
Дякую, не прям зараз. Чекаю нову програму. У мене всі документи були готові для подачі у липні, потім оголосили нову програму і я зупинила подачу, бо маю тут рідного брата. Тепер жалкую, що не подалась по Alberta Opportunity Stream, бо якщо потрібне буде спонсорство, то він не погодиться. Тепер уявлення не маю які документи треба оновлювати для AOS. Але маю підготуватися на обидва варіанти.
-
Дякую
-
В мене знайома сім'я подалася і глухо, навіть AOR ще не призначили
-
Все залежить. Якщо ви кваліфікуєтесь на Lightduty Cleeners emplyed Hotel то згідно умов програми ви маєте відпрацювати 9 місяців на роботодавця перед початком процесу.
-
Доброго дня. Зіткнулась із проблемою на федеральному етапі. Для отримання номінації по моїй професії не потрібен іспит з англійської, і номінацію я отримала. Для федеральної програми він також не потрібен. Але при подачі не можливо уникнути «загрузить ваш сертифікат із англ». І не зрозуміло, що туди загрузити натомість. Може хтось стикався зі схожою проблемою?
-
Получили в Китае. Насколько знаю, только в Китае можно ее получить . Обычно все ее берут перед отъездом