PR CUAET
-
Буду вдячна Вам за розʼяснення
-
Я б вам рекомендував так. Якщо є можливість знайти такий же ж НОК, то міняти роботу і зберегти employment letter and paystubs. Коли на новій роботі допрацюєте 5 місяців подати заявку на AOS. Навіть якщо відмовлять то просто допрацюєте повні 12 місяців на новій роботі і подастеся знову. А як не відмовлять - то і супер. Крім пейстабів та листа від роботодавця переважно нічого іншого не просять. Ну а к попросять, то поясните ситуацію як є. В тому числі якщо до адвоката сходите, може він вам йкогось грамотного листа складе, що це все не ваша вина.
-
Чому?
-
Я могу сейчас у них попросить и леттер и джоб оффер,это они мне дадут,я точно буду уходить и вот только хочу понять мне заново придется опыт нарабатывать или без т4 ме смогут его зачесть,если я устроюсь на такую же позицию и отработаю то что осталось до года ?
-
Що саме? З teer 3 не потрібно тесту з підтвердження мовного рівня? Teer 0, 1, 2, 3 - highly skilled work, 4 і 5 - low skilled.
-
Хочу переїхати з Манітоби до Торонто
-
Да,я тут все еще работаю Они зп мне тоже не платят,говорят что вот вот заплатят налоги и мой опыт зачтут ,я все сижу жду Они мне объяснили что так как они не заплатили свои налоги,им заблокировали кабинет в cra и бухгалтер или они,не могут меня туда занести как сотрудника и вот уже 2 мес он пытается разблокировать кабинет
-
Щось все дуже сумбурно. Вас на пряму ні в який кабінет не вносять? це не так працює. Крім того якщо в нього немає грошей на оплату податків, це переважно означає що він готується до банкротства, бо першочерговість виплат іде так: податки, робітники, суплаєри, кредитори, інвестори. Тому якщо немає на податки, то і на інше теоретично немає. Компанія ще жива?