PR CUAET
-
Це я зробила
-
Я не розумію, зайшли все ок через компютер, але показало що повинен з‘явитися тцк і слот взяти не дало, але в довідці на обліку і виглядає нормально. ЩО РОБИТИ?? Давайте мінятися у кого є слот в старій системі? Бо це просто жах🙏🏼
-
Не зрозуміла
-
Немає підтвердження на пошту, а в особистому кабінеті є
-
В самому єконсулі, де бронювали, можна скачати підтвердження
-
Підтверждення на пошту не приходить . мабудь в Дії "Запису на візит" достатньо
-
В мене з телефону не виходило. А на ноуті вийшло через Дію зайти.
-
Мені вдалося забронювати через Дію. Чекаю на підтвердження 🙏🏻 Але щойно зайшла через Приват і в активних запитах пусто (((
-
Яку послугу правильно вибрати якщо закінчується срок дії паспорту: «Виготовлення закордонного паспорту» чи «Продовження строку дії закордонного паспорту»?
-
@lipkovskyi_ivan Цікаво
-
Було так само через телефон. Спробувала через ноутбук, зайшла.
-
перед цим писали, що оновили в резерв+ і система дала можливість пройти далі. тож зробили, так щоб все одно ти через резерв дані подав
-
Дивіться,хлопці і дівчата,те що ми забронювали ще ж мають підтвердити,я правильно розумію?Бо там написано заява на запис і заброньовано.Тобто ще якось підтвердження має бути?
-
Скажите спасибо этому человеку. Мы тут уже полчаса точно как слоты деребаним. Это правда, ловите )
-
Чи потрібні якісь додаткові заяви, якщо хочеш податися на другий закордонний паспорт, при цьому перший дійсний ще майже 2 роки? Чи взагалі це можливо? Поділіться, будь ласка, досвідом, хто має такий. Наперед дякую.
-
Чому на сайті черга? Що сьогодні роздають, хтось знає ?
-
Спробую дякую ☺️
-
Підтвердило обличчя, а далі, куди?
-
В дії можна замовити
-
Те саме в чому причина?
12 Jan 2024, 17:45
320197/436969
less than a minute ago