PR CUAET
-
Що саме? З teer 3 не потрібно тесту з підтвердження мовного рівня? Teer 0, 1, 2, 3 - highly skilled work, 4 і 5 - low skilled.
-
Хочу переїхати з Манітоби до Торонто
-
Да,я тут все еще работаю Они зп мне тоже не платят,говорят что вот вот заплатят налоги и мой опыт зачтут ,я все сижу жду Они мне объяснили что так как они не заплатили свои налоги,им заблокировали кабинет в cra и бухгалтер или они,не могут меня туда занести как сотрудника и вот уже 2 мес он пытается разблокировать кабинет
-
Щось все дуже сумбурно. Вас на пряму ні в який кабінет не вносять? це не так працює. Крім того якщо в нього немає грошей на оплату податків, це переважно означає що він готується до банкротства, бо першочерговість виплат іде так: податки, робітники, суплаєри, кредитори, інвестори. Тому якщо немає на податки, то і на інше теоретично немає. Компанія ще жива?
-
Вище написали що були випадки коли не прийняли. І дійсно консульство не дає довідку до яких ми привикли (з водяними знаками і тд), але вони видають документ (довідку) про те що по людині немає кримінальної інформації. Оскільки така процедура пропонується Україною, то такі вимоги в IRCC, які говорять що треба робити за вимогами окресленими країною видачі довідки