PR CUAET
-
Добрий день,підкажіть будь ласка що робити прийшла номінація але …не та по якій подавалися.,замість SWM прийшла SWO,як це виправити і що робити далі,бо таких грошей на разі не має і взагалі не планували йти по цій програмі ????
-
Який тоді паспорт ви використовуєте для перетину кордому? Може я тоді щось не так зрозумів
-
Підкажіть будь-ласка ,Алекс, чи можна не в Канаді проходити медицину? В інших країнах...
-
В едмонтоні будуть у вечорі слоти ?
-
Підкажіть будь ласка як скасувати запис?Перезаписалась на іншу дату.Там де мої записи висвічується остання дата яка мені потрібна а попередніх чомусь не висвічується
-
По закону у вас може бути два діючих паспорта
-
И не работает ваша теория, потому что пересекаются слоты со старой и новой системы. Учитывая их зарплаты в посольстве, они на эти деньги просто не могут выжить, без левого дохода
-
Это не так
-
Оттава
-
В замовлених взагалі у мене не висвічується позначки скасована, зверху є кнопка біля консульських дій, наче запис на візит, і там я скасувала
-
Так - звісно можна - берете з собою два паспорта.
-
Едмонтон - помилка, в Торонто приймуть якщо я з Калгарі (Альберта)? А третє посольство де знаходиться, у якому місті?
-
Далі запис на візит
-
t.me/prcuaet/1783/372556 Ось приклад що це працює саме так
-
Нам з 20 жовтня замовили доставку, і сказали тільки, що заява оброблена, а номер DHL так і не присилав
-
так, а прописка На жаль, ви не можете отримати консульські послуги. Зверніться до ТЦК для вирішення проблем з військово-обліковим документом.
-
Скажіть будь ласка після авторизації в дії, далі куди в яке меню?
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна подорожувати в US, якщо один паспорт закінчився але має валідну візу, проте також є новий паспорт, проте без візи?
-
процесс йде - все добре
-
так була така проблема, якщо дані в резерві не оновлені то показує цей меседж
12 Jan 2024, 17:45
320282/416670
about a minute ago