PR CUAET
-
Знаю Підкажіть о котрій відкрили в Оттаві та в Торонто по їхньому часу ? І їх вже розібрали ?
-
В Едмонтоні не має слові поки що
-
Модна дізнатися Ваш update ?
-
t.me/prcuaet/97721
-
Трепла або чекати і повторно відправляти або пере заходити декілька разів, приходить згодом
-
Я наприклад пройти далі не можу Так
-
А загальний строк обробки заявки підкажіть будь ласка
-
Жди минуту и отправляй снова,так пока не придет
-
В додатку є така можливість.
-
Маршрутний лист: 1. Переходите на сайт: через дію краще на ноуті, через телефон спокійно відкриває і через ключ (електронний підпис, можна зробити в Приват 24 та/або вчасно КЕП) 2. Після проходження верефікаціі (код підтвердження на пошту для авторизації може не прийти з першого разу, треба чекати або перезаходити) обираєте запис на прийом (якщо з ноута то вгорі та кнопка, якщо з телефона то через меню три полосочки) 3. Обираєте консульство (Едмонтон на даний час не має слотів) дату та час і записуєтесь
-
У нас сегодня месяц ожидания 😑
-
Не знаєте чи були від нього новини останнім часом?
-
Це ужасний ужас так довго нам чекати 🫠
-
Не приходит письмо на почту при авторизации
-
ну саме в те де ви подавали документи на оформлення паспорту, але якщо є якісь контакти то пишіть в Україну, але там немає консульства)
-
Так. Лист прийшов ,але не з першого разу. Просто чекайте кулдаун у хвилину та натискайте «надіслати ще один лист». Так поки не прийде
-
Ну так не пишіть, вас же ніхто не змушує. Я дізналася для себе інформацію, можливо вона побачила мій лист і згадала, що вже потрібно би і до нас вертатися вже))
-
Всі чекають ще, не прийшли нікому
-
А тоді едмонтон ще просто не відкрили Фух
-
Ні. Це усі консульства. Там треба обрати той що вам потрібен.
12 Jan 2024, 17:45
320634/449672
2 minutes ago