PR CUAET
-
Зараз вже є, тільки Торонто і Оттава
-
E-consul.gov.ua там зловити слот на прийом на оформления закордонного паспорту і після подати всі документи особисто
-
Скажіть, якщо так пише при повторній спробі взяти слот, але нема листа на пошті, то все ок? Чи не?
-
Теорії про оновлення то як теорії з нулями 😂
-
Взяти слот. Підготувати документи. Подати.
-
Січень Оттава ще багато слотів
-
Це саме Оттава ?
-
Сьогодні будуть слоти о 6й?
-
e-consul.gov.ua/visits Слоти тут. Ще є
-
Никто не знает как подать на паспорт?
-
А як ви бачите адресу в файлі? В мене на порталі світиться сабмітед і ніякі оновлення там не перевіриш (я теж досилала через форму важливі оновлення десь через місяць після подачі)
-
Дякую Вам . Просто не можу здати CELPIP читання . Все добре , але читання не виходить . Вже руки опустились . Дякую
-
@OstapBosak @goodkovsky @MLISedmonton
-
Треба дивитись чи залишились слоти, відкрили в 11 по Вінніпегу на пів року вперед слоти були
-
Нарешті. Вітаю, бо немає нічого гіршого чим не визначеннісь.
-
Зрозуміла )спробую цей варіант, а якщо не вийде то ви писали що можна написати пояснення а куди його завантажити? Це зробити як один файл із фото із дії?
-
Це вже і є слоти? Більше ніякого підтвердження не потрібно?
-
Ще не було.
-
У мене коли син реєструвався, (5 листопада), казав, що можна було це зробити раніше і не чекати документи, бо в самій заявці вони не потрібні. А коли через два дні (7 листопада)був вибраний і отримав запрошення, то казав, що добре що подався коли всі доки були на руках
-
Слотів в Едмонтоні вже немає на паспорт до 16?
12 Jan 2024, 17:45
320654/429489
2 minutes ago