PR CUAET
-
В мене все з першого разу і швидко прийшло. Можливо ви зробили помилку в пошті? Або людей багато подається тому гальмує зараз
-
Я такі повідомлення теж відправляла)
-
Спробуйте через компʼютер або ноутбук.
-
Не знаю деталей Вашей ситуации. Но если получили не ту номинацию, которую ожидали - самое логичное будет связаться с PNP офисом Манитобы и поднять этот вопрос.
-
Маршрутний лист: 1. Переходите на сайт: через дію краще на ноуті, через телефон спокійно відкриває і через ключ (електронний підпис, можна зробити в Приват 24 та/або вчасно КЕП) 2. Після проходження верефікаціі (код підтвердження на пошту для авторизації може не прийти з першого разу, треба чекати або перезаходити) обираєте запис на прийом (якщо з ноута то вгорі та кнопка, якщо з телефона то через меню три полосочки) 3. Обираєте консульство (Едмонтон на даний час не має слотів) дату та час і записуєтесь 4. Підтвердження нікому поки не прийшло про запис
-
Извините я пытаюсь зайти через Дію но я только в неё и попадаю А как там перейти то на сайт?
-
Люди деребанять слоти вже три години. Сьогодні запрацювала нова система. Подивіться повідомлення у закріплених