PR CUAET
-
Дождитесь даты выдачи уведомления (указано в вашем аккаунте) и если сумма не поменяется (тут мне писали, что может поменяться), тогда позвоните им. Но вы должны понимать, что это считают не сотрудники, а система. Хотя может, если сотрудник проверить ваши цифры, то исправят ошибку. Я тоже жду середины декабря и буду им звонить, т.к. у знакомых при примерно таком же доходе и составе семьи почему-то на $100 больше. Да и по калькулятору вышло тоже чуть больше, чем они насчитали
-
Всім привіт. Не знаю, чи всі хто користуються картками МОНОбанку знають про цю новину, але Монобанк розриває контракт з Мастеркард, тому всі хто користуються такими картками повинні їх перевипустити/змінити на Візу до кінця цього року. Я тільки що спілкувалась з підтримкою, мені цю інформацію підтвердили та сказали, що є можливість замовити пластик на Канадську адресу, доставка буде за рахунок Монобанку (лише може бути нараховано мито, то воно буде за ваш рахунок). Оновіть свої картки, поки є час.
-
Чоловік мав слот на 22 листопада а тепер просто не можливо зайти щоб новий взяти
-
Ясно. Я не телефонувала
-
а слоти які вдалось зловити на старому сервісі тепер не дійсні?
-
Вот аналогично, одна подруга на одного ребенка 600 получает, тоже работает только папа, у другой 3 детей и на них по 500 платят. Найдите логику.
-
Приймають в усіх консульствах, якщо маєте запис
-
А звідки знати? Вони присилають імейл?
-
Ну вони працюють до 4, максимум до 5 , тому не дивно, що о 5 було тільки 3 сімʼї . Рахуйте, що вони ще мінімум до 6:30 ці сімʼ ї приймали. А вчора о 1 у них було продовження паспортів. Видно, що нікому продовжувати не потрібно було
-
І прийшло в ітозі ?