PR CUAET
-
Не міняється. Сторінка не відповідає:(
-
Доброго дня! Чи була у когось така ситуація. Зробили дитині 5 років новий закордонний паспорт і подали по новому паспорту на новий візітор рекорд ще 22 березня. Чоловік є опікуном у заявці, так як він працює. Але нам до сих пір немає ніякої відповіді на заявку((((😭. Може у когось була подібна ситуація, поділіться
-
Те саме. Була тут майже с початку. Все вийшло, але ж мені було не потрібно. Я була впевнена(
-
Зразу прийшов лист підтвердження?
-
А у вас який статус зараз?
-
В данный момент происходит Идите букайте
-
я випадково в чат зайшла глянути які документи брати😭😭
-
послухайте ніхто не можу взяти один і той же слот кожен запис унікальний. якщо в вас він є в Замовлені послуги -воно вжее ваше. у кожного запису є свій унікальний номер . система працюює перший день - там море багів і проблем. на сайті написано що "Результат обробки надійде вам за кілька хвилин на електронну пошту" а на ФБ написано що за 30/7/3 дні кому вірити ? не понятно бо в них все не досконало
-
Вони мали це закласти в запуск нової системи, це будь який ІТвець скаже, що не можна просто взяти і вивалити нову систему без міграціі даних з минулої
-
У мене є
-
Так мало того, вони хоча б попередили, люди по новій системі встигли б перезаписатись. Слоти були довго доступні, я і не думала брати новий на Оттаву