PR CUAET
-
я випадково в чат зайшла глянути які документи брати😭😭
-
послухайте ніхто не можу взяти один і той же слот кожен запис унікальний. якщо в вас він є в Замовлені послуги -воно вжее ваше. у кожного запису є свій унікальний номер . система працюює перший день - там море багів і проблем. на сайті написано що "Результат обробки надійде вам за кілька хвилин на електронну пошту" а на ФБ написано що за 30/7/3 дні кому вірити ? не понятно бо в них все не досконало
-
Вони мали це закласти в запуск нової системи, це будь який ІТвець скаже, що не можна просто взяти і вивалити нову систему без міграціі даних з минулої
-
У мене є
-
Так мало того, вони хоча б попередили, люди по новій системі встигли б перезаписатись. Слоти були довго доступні, я і не думала брати новий на Оттаву
-
В кого ще приходило підтвердження слоту на мейл? Діліться ,будь ласка ❤️
-
Скажіть будь ласка, якщо статус змінено що доставлено то можна їхати забирати паспорт чи потрібно чекати на мейл від них ? І підкажіть дні і години видачі будь ласка в Едмонтоні 🙏 дякую
-
а гляньте в системі чи є ваш слот? навіть неактивний бо мій на 16:20 був і його нема в списку то може я поїду всеодно 🧐
-
Дійсно? Коли такі помилки зроблено, треба нести відповідальність. Прийняти тих хто вже мав запис.
-
Не приходить код на лист для авторизації ((
-
вони мали нас попередити про нову систему мали надавати послуги в повному об'ємі а не дозволяти пре***ляти слоти але має що маємо я опираюсь виключно на те що написано на ФБ і те що в мене вже унікальний запис мого візиту на тижні буду телефонувати в Оттаву і з'ясовувати всі питання
-
Дуже дякую
-
Я не зрозуміла, що тут трапилось? Як ловити слоти зараз?