PR CUAET
-
я не знаю по якій ви програмі подаватися хочете
-
залежить від провінції і програми
-
у вас должны быть платёжки за 3 последних месяца и референс летер. если есть, то засчитают
-
Якщо змінити провінцію на іншу чи ускладнює подачу PR?
-
-
Здравствуйте,у меня возникла печальная ситуация,работала 7 мес и оказалось что работодатель с меня налоги снимал,а их не платил государству,и меня в cra аккаунт не внес,он заблокирован.я планировала подаваться по Alberta opportunity stream, но правильно я понимаю,что этот опыт мне не смогут засчитать?
-
Все добре. Your application for permanent residence must be received by IRCC before the expiry date.@OstapBosak авжеж?
-
Більшість тут говорить про іміграцію, ще не до навчання
-
www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
-
Дата в номінації це дата до якої потрібно податися на федеральний етап. Ви отримали AOR? Якщо так, то хвилюватися немає причин. В будь-якому випадку дата Submitted раніше ніж дата закінчення сертифікату. Десь було пояснення від адвокату з цього приводу
-
18 червня 2022 подали?
-
Привіт всім. Хто мав таку ситуацію або можете порадити що робити: подав документи на PR до IRCC федеральний рівень документи 18 червня 2023. Досі нема ніякої зміни. Але на SINP в мене спливає дата сертіфікату "Nomination Certificate Expiry" Date 26-Oct-2023. Що порадите робити? Дякую