PR CUAET
-
Всім привіт. Хтось подавався та отримав PR в Альберті через еміграційну програму Alberta Opportunity Stream маючи вік за 45 років?
-
Щойно перевірити, з кредитки, дані якої надала, списано 24 дол на Consulate General of Israel. Тобто за тиждень чекаю, що довідка прийде з Торонто на мою адресу в Калгарі
-
Мене насторожувало з початку життя тут. Але після того, як у ветеринарів попросили дані карти, бо в той момент не працював їх касовий апарат, мене вже нічого подібного не насторожує))) звикла. Писала в місцег, якщо якась солідна організація, то вони такі дані надають
-
Вчора отримала довідку з України. Підписана ген.консулом України в Едмонтоні. Листа із запитом відправляла в Едмонтон 17 серпня, отримала довідку 14 жовтня.
-
Писала до них, відповіли, щоби надали дані банк.картки, всю інф., включно з 3 секретними цифрами. З неї вони в стягнуть оплату за пересилання
-
В анонсе было написано - без фин обязательств
-
Наші вітання!!!!
-
Подскажите, сейчас требуются на федеральном этапе украинские военно-учетные документы? Спасибо
-
Ні, там є пункт - прізвища, які були у вас раніше одна людина одна довідка
-
Тільки коли було навчання на магістратурі
-
Мы вообще не ожидали такой скорости. Но, думаю, в теории могло бы быть ещё быстрее - в июле они сделали запрос на оплату RPRF, несмотря на то, что мы произвели ее перед подачей и приложили чеки. Я им так и ответил, что RPRF был оплачен и приложил те же самые чеки ещё раз. Больше никаких дополнительных запросов не было.