PR CUAET
-
Оттава - слотів немає
-
А треба вибирати видача виготовленого паспорта? Якщо його немає, мені треба буде його тільки замовляти
-
Ну, до сьогоднішнього моменту вони написали вам, що ви піймали слот. Якщо вони міняють правила, то мають розгрібати якось з попередніми слотами.і як на мене на вашу пошту б мали також відправляти інфо, що слот скасовується, але ми можемо щось інше запропонувати. Але якщо ви не заявите що у вас просто "анолювали - вкрали" слот , то точно не матиме інших варіантів як іти в кінець черги
-
Організація Impact North Shore запрошує тих, хто проживає у Британській Колумбії, на четвертий вебінар про вищу освіту для українців з представниками Simon Fraser University, що відбудеться завтра, 13 листопада о 18:00 в Zoom. Вебінар з перекладом українською мовою.
-
Дуже Вам усім дякую за допомогу. Бажаю Усім Вдачі. Щоб все вийшло.🙂
-
Едмонтон не работает 🥴
-
Та ж фігня
-
А в Эдмонтоне сегодня тоже?
-
Що з цим робити? Хтось може підказати?
-
Так не 1,3,5 неделю месяца?
-
Всем привет, такая ситуация, в Канаде я вдвоем с ребёнком. Ездил заключать договор на квартиру, взял с собой документы, паспорта наши и ворк пермит мой и визитор рекорд ребенка. Взломали машину, и все украли, деньги и все документы, включая все выше перечисленное. Поехал в полицию, написал заявление, перечислил так все это, но шансов что найдут, они сами говорят что что не очень много. ID и medicare в сервисе восстановил, кредитки и дебетки тоже, вот сто дальше делать то? Паспорта, визитор и пермит. Кто сталкивался с таким?
-
Всім привіт 👋 Подала заявку на виготовлення нового паспорту, в трекері статус, що паспорт вже виготовлений, але не доставлений в дип установу Підкажіть, будь ласка, коли буде найближча дип пошта в Едмонтон? І що краще, чекати дип пошту чи швидше замовити DHL доставку? Доставку DHL можна замовити додому чи паспорт приїде так само в Едмонтон? Дякую 😊