PR CUAET
-
Вони всі прилітають/приїзджають в Канаду. Молодший по паспорту Сша без візи. Три інших на кордоні отримують воркперміти або старша дитина візіторрекодс . На молодшого подають на візіторрекодс вже із Канади як члена сім’ї громадян України але це до 31.03.2024.
-
Доброго дня, можливо хтось може підказати: Брат,його дружина та їх старший син -громадяни України. Їм ми зробили візиCUAET, а от їхній молодший син - народивася в Америці, і має громадянство США. Як бути з ним?..При заповнення заявки на офіційному сайті - білим по чорному написало- громадянину сша,віза не потрібна. Але ж вони планують їхати в Канаду жити. Як діяти в цьому випадку?
-
Я вкладам не кольорову копію паспорту.
-
Может тут подлудить? А то в ветках сообщения трут со скоростью ветра ))))
-
Осталось подождать 8 дней
-
цього ніхто не скаже. дивно ,що вони в особистому кабінеті не побачили. нехай відправляють в якийсь толерантний офіс,наприклад, в Варшаві
-
Наступним листом після aor був мейл з інформацією що потрібно зробити біометрію та інструкцію як це зробити і лінк до форми куди підгрузити підтвердження оплати, за кілька днів як я відправила підтвердження через форму отримала мейл що цей документ вони додали до мого кейсу