PR CUAET
-
Могу добавить тебя в ту группу, лично спросить сможешь
-
Но это только слухи;)
-
Доброго дня, можливо хтось може підказати: Брат,його дружина та їх старший син -громадяни України. Їм ми зробили візиCUAET, а от їхній молодший син - народивася в Америці, і має громадянство США. Як бути з ним?..При заповнення заявки на офіційному сайті - білим по чорному написало- громадянину сша,віза не потрібна. Але ж вони планують їхати в Канаду жити. Як діяти в цьому випадку?
-
Я вкладам не кольорову копію паспорту.
-
Может тут подлудить? А то в ветках сообщения трут со скоростью ветра ))))
-
Наверняка там будут фин обязательства по спонсору на 20 лет, как сейчас в основной программе
-
Осталось подождать 8 дней
-
цього ніхто не скаже. дивно ,що вони в особистому кабінеті не побачили. нехай відправляють в якийсь толерантний офіс,наприклад, в Варшаві
-
Проголосуйте будь-ласка на якому ви этапі знаходитися? Голосування анонімне.
-
Ні, приблизно тижні за два після aor і оплати
-
Наступним листом після aor був мейл з інформацією що потрібно зробити біометрію та інструкцію як це зробити і лінк до форми куди підгрузити підтвердження оплати, за кілька днів як я відправила підтвердження через форму отримала мейл що цей документ вони додали до мого кейсу
-
Немного не понятно, когда пришло на биометрию запрос? Перед получением аор?
-
Ми також не проплатили біометрію. Підкажіть, куди ви потім ту квитанцію підгружали після доплати? Так як після «submitted” щось виправити або додати не можливо. Дякую.
-
дуже дякую за відповідь!
-
Здається там в листі був лінк де можна знайти адресу я здавала в Service Canada Centre and Passport Services записувалась 4 на 5, місць було багато
-
дякую, Ви у Калгарі? просто цікаво де здавати? чи буде вказана адреса чи самій шукати?
-
4.10 прийшов запит на біометрію, але я забула одразу заплатити, то платила 19.09
-
Вітання! Підкажіть, а запит на сдачу біометріі коли приходить? Я у цей вт відправила всі доки на федеральний етап.
-
Подавалась тільки я, так що склад родини один дорослий, noc 64312 - Airline ticket and service agent через Alberta opportunity stream
-
А по якій ви спеціальності подавалися, який склад родини? Дякую за відповідь:)
12 Jan 2024, 17:45
32204/462070
about a minute ago