PR CUAET
-
Здається там в листі був лінк де можна знайти адресу я здавала в Service Canada Centre and Passport Services записувалась 4 на 5, місць було багато
-
дякую, Ви у Калгарі? просто цікаво де здавати? чи буде вказана адреса чи самій шукати?
-
4.10 прийшов запит на біометрію, але я забула одразу заплатити, то платила 19.09
-
Вітання! Підкажіть, а запит на сдачу біометріі коли приходить? Я у цей вт відправила всі доки на федеральний етап.
-
Подавалась тільки я, так що склад родини один дорослий, noc 64312 - Airline ticket and service agent через Alberta opportunity stream
-
А по якій ви спеціальності подавалися, який склад родини? Дякую за відповідь:)
-
www.canadim.com/blog/what-is-an-aor-in-canadian-immigration/
-
що таке aor?
-
Ну це ж тільки aor, але вчора прислали лист з такою інформацією Your application for permanent residence is now ready for finalization pending the confirmation of your permanent residence status, так що сподіваюсь вже майже готово
-
Чоловiк з iншої групи подавався на AOS. Його пр карта вже йде до нього поштою. Каже, все зайняло трохи менше 5 мiсяцiв, вiн дуже приємно здивований термiнами
-
Привіт, народ. Суто статистичне питання. Знаю що багато з гілки вже подались на федеральний етап після AOS. Питання по Вашим кейсам: 1. скільки часу пройшло від сабміту на федеральному етапі до отримання референс номеру? 2. Чи отримав хтось вже ПР карту через федеральний етап по AOS і скільки часу у Вас взяло? Дякую
-
Якщо в ВС є офіс чи магазин наприклад то тоді без проблем.
-
Celpip.ca, реєструєтеся і там є 4 безкошт тести
-
t.me/petrova_celpip
-
Можно мені. Будь ласка
-
Вони взагалі відповідають справжнім ?
-
youtube.com/@CAREERAXIS?si=PrmGKpHHBQMB0Gmd
-
Хтось готувався по цим тестам ?