PR CUAET
-
Celpip.ca, реєструєтеся і там є 4 безкошт тести
-
t.me/petrova_celpip
-
Вони взагалі відповідають справжнім ?
-
youtube.com/@CAREERAXIS?si=PrmGKpHHBQMB0Gmd
-
Хтось готувався по цим тестам ?
-
Подякую. Будемо мати на увазі
-
Так
-
Наступним листом після aor був мейл з інформацією що потрібно зробити біометрію та інструкцію як це зробити і лінк до форми куди підгрузити підтвердження оплати, за кілька днів як я відправила підтвердження через форму отримала мейл що цей документ вони додали до мого кейсу
-
Якщо у вас 7, то на 9 із репетитором реально здати. Вірте в себе!) Люди здають на 4,5 маючи реально слабкі знання просто їх репетитор натренував
-
Я зараз займаюся, піду здам як пробний, може вийде)))
-
Я б пробувала англ здавати, там ж можна натягнути якщо доброго вчителя взяти на пару уроків, не мало б бути надто складно
-
Надіюсь , вам все зроблять і все у вас буде добре ! 🙏
-
Мені просто моя колега казала , що для нашого ноку то більше лотерея і не факт, що роботодавець отримає позитивний опініон, тому їй зробили LMIA exempt із закритим ворк пермітом
-
У спецвибірки не потрапляєте, ну але 487 то багато, шанси є. В мене 455 , безнадійно:)
-
Tier 1, NOC 41404
-
Ну 487 то вже норм шанс , більш менш реально зо впаде бал до такого. А спеціальність якої групи?
-
Воно так і є, просто ожержання закритого на основі лміа довше і дорожче. Але лміа діє рік і все треба встигнути за той рік, а якщо закритий то є більше часу. Хоча я б хотіла тільки лміа, але в кінцевому то вирішує роботодавець