Доброго вечора. Одразу вибачаюсь, що пишу у цій групі і трохи не по темі. Та все ж, потрібна порада або може хтось був у подібній ситуації і зі власного досвіду зможе щось підказати.
Ситуація наступна: у вересні 2024 року подала заявку на оформлення нового дитячого закордонного паспорту для сина (Оттава, Канада).
Його перший закордонний паспорт, який ми робили ще в Україні, був відданний працівникові консульства у Варшаві, під час оформлення другого паспорту (на даний час він ще дійсний до березня 2025 року).
Проблема полягає у тому, що перший паспорт мого сина, як виявилось, до сих пір у системі висить як не анульований і з цієї причини у консульському відділі в Оттаві не можуть продовжти процес оформлення нового закодонного паспорта дитині. Працівник консульства повідомила мене тільки вчора. І сказала вирішувати це питання з консульським відділом у Варшаві. Я вже написала до них мейл, але знаючи швидкість реакції Варшавського консульства, залишається без надії сподіватися на хоч якусь реакцію з їхнього боку.
Може підкажете що ще можна зробити (крім того що намагатися додзвонитися до Варшави), аби отримати відповідь від консульського відділу у Варшаві?
Знаходжусь у «легкому» шоці🤯, тож буду вдячна за відповіді.