PR CUAET
-
бачу тільки Едмонтон і Торонто. Оттави нема(
-
Відповідь посольства. А тепер цікаво як вони будуть приймати людей і по старим слотам, і людей які зайняли слот сьогодні по новим правилам..
-
за 30/7/3 дні до дати вам має прийти повідомлення на електронну пошту
-
Ой ой 😎 не пишіть дурниць 🕺 а то забанять
-
підкажіть будь ласка я хоч там? Бо здається взагалі щось не то роблю
-
Доброго вечора. Одразу вибачаюсь, що пишу у цій групі і трохи не по темі. Та все ж, потрібна порада або може хтось був у подібній ситуації і зі власного досвіду зможе щось підказати. Ситуація наступна: у вересні 2024 року подала заявку на оформлення нового дитячого закордонного паспорту для сина (Оттава, Канада). Його перший закордонний паспорт, який ми робили ще в Україні, був відданний працівникові консульства у Варшаві, під час оформлення другого паспорту (на даний час він ще дійсний до березня 2025 року). Проблема полягає у тому, що перший паспорт мого сина, як виявилось, до сих пір у системі висить як не анульований і з цієї причини у консульському відділі в Оттаві не можуть продовжти процес оформлення нового закодонного паспорта дитині. Працівник консульства повідомила мене тільки вчора. І сказала вирішувати це питання з консульським відділом у Варшаві. Я вже написала до них мейл, але знаючи швидкість реакції Варшавського консульства, залишається без надії сподіватися на хоч якусь реакцію з їхнього боку. Може підкажете що ще можна зробити (крім того що намагатися додзвонитися до Варшави), аби отримати відповідь від консульського відділу у Варшаві? Знаходжусь у «легкому» шоці🤯, тож буду вдячна за відповіді.
-
Ну якщо в тебе закінчився паспорт, то на якій підставі ти знаходишся в Канаді? Підстави для знаходження впирається у ворк перміт або візу, яка відповідає строку не більше ніж в паспорті, якщо паспорт прострочений то значить і ці документи теж прострочені, значить ти знаходишся нелегально
-
Но в OWP указана дата, когда нужно покинуть Канаду, если не податься на какие либо документы легализирующие перебивание
-
Як це називається, в мене не має слів Едмонтон це просто жах, жак знайти ці лоти якщо У Едмонтоні не має консула.
-
Так, ми так подавали Просто додали скрін нового паспорта з дії де на двох мовах І окремо написали пояснення в додаткові документи Чому не можемо подати зараз паспорт