PR CUAET
-
Доброго вечора. Одразу вибачаюсь, що пишу у цій групі і трохи не по темі. Та все ж, потрібна порада або може хтось був у подібній ситуації і зі власного досвіду зможе щось підказати. Ситуація наступна: у вересні 2024 року подала заявку на оформлення нового дитячого закордонного паспорту для сина (Оттава, Канада). Його перший закордонний паспорт, який ми робили ще в Україні, був відданний працівникові консульства у Варшаві, під час оформлення другого паспорту (на даний час він ще дійсний до березня 2025 року). Проблема полягає у тому, що перший паспорт мого сина, як виявилось, до сих пір у системі висить як не анульований і з цієї причини у консульському відділі в Оттаві не можуть продовжти процес оформлення нового закодонного паспорта дитині. Працівник консульства повідомила мене тільки вчора. І сказала вирішувати це питання з консульським відділом у Варшаві. Я вже написала до них мейл, але знаючи швидкість реакції Варшавського консульства, залишається без надії сподіватися на хоч якусь реакцію з їхнього боку. Може підкажете що ще можна зробити (крім того що намагатися додзвонитися до Варшави), аби отримати відповідь від консульського відділу у Варшаві? Знаходжусь у «легкому» шоці🤯, тож буду вдячна за відповіді.
-
Ну якщо в тебе закінчився паспорт, то на якій підставі ти знаходишся в Канаді? Підстави для знаходження впирається у ворк перміт або візу, яка відповідає строку не більше ніж в паспорті, якщо паспорт прострочений то значить і ці документи теж прострочені, значить ти знаходишся нелегально
-
Но в OWP указана дата, когда нужно покинуть Канаду, если не податься на какие либо документы легализирующие перебивание
-
Як це називається, в мене не має слів Едмонтон це просто жах, жак знайти ці лоти якщо У Едмонтоні не має консула.
-
Так, ми так подавали Просто додали скрін нового паспорта з дії де на двох мовах І окремо написали пояснення в додаткові документи Чому не можемо подати зараз паспорт
-
Обновляла з 16 год і код прийшов близько 19:30
-
Я раз 50 клацала і врешті прийшов код
-
Якщо ви на це зважитесь то вам треба впершу чергу повідомити провінційну службу яка вам видала номінацію щоб вони вам видали змінену номінацію (якщо захочуть)
-
Дуже багато людей продають що завгодно на маркет плейсі. Дохід від селф імпл до 30 тис на рік ніяк не регулюється. Чисто на слово вірить податкова. Але продажі звичайні на маркет плейсі ніде взагалі не світяться, звісно якщо вони не масові. Може спершу спитати в телеграм/фейсбук в вашій месцевій групі для наших. Може і не треба вам той маркет плейс, так розкуплять
-
Те саме питання …. Вже пару годин … Намагаюсь Немає коду