PR CUAET
-
Ага. Тоді пробую далі. Можливо велике навантаження Дякую 😍
-
Я раз 50 клацала і врешті прийшов код
-
З візою теж не так просто, по візі теж Ви можете знаходитись пів року. Тільки всякі wp або тpr або офіційно Ви чекаєте на пр, а то є офіційне підтверджене письмо.
-
Если будут слоты в эдмонтон то пожалуйста закрепите тут спасибо
-
Якщо ви на це зважитесь то вам треба впершу чергу повідомити провінційну службу яка вам видала номінацію щоб вони вам видали змінену номінацію (якщо захочуть)
-
Друзі я заповнила все, а де можна взяти proof of Fee Exemption? Шукаю а не можу знайти . Я якщо правильно зрозуміла ще не треба платити ?
-
Дуже багато людей продають що завгодно на маркет плейсі. Дохід від селф імпл до 30 тис на рік ніяк не регулюється. Чисто на слово вірить податкова. Але продажі звичайні на маркет плейсі ніде взагалі не світяться, звісно якщо вони не масові. Може спершу спитати в телеграм/фейсбук в вашій месцевій групі для наших. Може і не треба вам той маркет плейс, так розкуплять
-
Так, в мене таке теж
-
Те саме питання …. Вже пару годин … Намагаюсь Немає коду
-
Та повно там слотів зараз,Торонто,Оттава
-
У мене просить поновити реєстрацію в дія і лист ніяк не приходить. У когось таке було? До сьогодні чудово працювало
-
Wes не для всіх довго, в мене зайняло це не більше місяця. А не як тут пишуть 3 місяці мінімум
-
Так, зробіть скріншот. Також роздрукуйте його для консульства
-
Мені не получається авторизуватися через дію :(
-
Система не маркає зайняті слоти і продовжує відображати їх як вільні. Спробуйте на пізніший період і все має вдатися
-
Дякую всім за допомогу
-
так
-
Означає що в мене заброньоване місце чи ні? Нічого поки що не приходило на пошту
-
Едмонтон - забудьте про слоти
-
в Едмонтоні консулів не знайдено
12 Jan 2024, 17:45
322480/458828
4 minutes ago