PR CUAET
-
Нарешті прийшов код. Є зараз вільні слоти з 17 лютого в Торонто і далі багато
-
Слоти були починаючи з листопада для Торонто
-
Дякую,я вже побачила пів год тому.Сподіваюся що приймуть і знов не відмінять
-
У нас 20 листопада. Не засмучуйтеся, написали, що всі записи актуальні
-
Це інфо з їх сторінки на фейсбук
-
Я зрозуміла. Дякую за розʼяснення
-
Там є оформлення паспорта
-
Мені вдалось зарегаться. Тобто надійшов той клятий код , я його ввела , мені вийшло вікно з даними та пропозиціею вказати мій номер телефону. Вибір серед багатьох країн , включаючи Канаду , але ввести можливо тільки укр номер. Я налепила циферок зі стелі , і моя реєстрація пройшла успішно. Це хто писав програму на коленке в ресторані? ( питання до всесвіту) Питання до людей. Мені у запропонованому меню випав список послуг. Серед усіх послуг немає жодноі , яка б стосувалася виготовлення нових паспортів дітям. Хтось може щось підказати? ( сиджу чекаю . тримаю оког яке сіпается)
-
Якби в тебе наприклад закінчувався би паспорт через місяць, а сьогодні би випадково в тебе вкрали паспорт або ти його загубила, то вже через місяць ти була би в Канаді нелегально, і при цьому в Україну повернутися тебе не змогла, тому що навіть посвідчення для повернення в Україну тільки через декілька місяців можна оформляти. Тобто прийшлось би в Канаді жити фактично без місцевих документів, тобто без роботи без банків без водійських прав і так далі.
-
І в анкеті питання чи маєте ви евалюацію диплому і брехати я б не радила,
-
Вау, дякую Я так розумію зараз багато заявок тому так довго обробляють Бо ще в травні мені за три тижні зробили Від моменту подачі заявки до моменту отриманої візи в паспорті Будемо сподіватись🤞
-
За Едмонт щось взагалі чути?
-
Я з свого досвіду кажу 🤷🏼♀️
-
В дие авторизуетесь (там фото нужно) и потом вернитесь на первую страничку