PR CUAET
-
у всіх
-
Едмонтон як завжди? В когось вийшло подивитись на слоти в едмонтоні?
-
Красно дякую
-
Я вже сама розібралась та відправила!) У них ті портали всі черезжо*ні😎
-
В кінці пише «консулів не знайдено. Зверніться до технічної підтримки». Едмонтон. Це тільки в мене?
-
Що мені робити На Едмонтон взагалі глухо, пише немає консула, а на Торонто у Оттаву повно слотів😭
-
Ще додам, що в листі і в Міноборони і в ТЦК необхідно обов'язково представитися ( ПІБ, вказати дату та зворотню адресу ( в даному випадку я вказувала лише емейл), також в обов випадках я посилилася на державні установи ( в листі до Міноборони вказала, що до них мене скерувало консульство України в Канаді), в листі до ТЦК чоловік згадав урядовий портал, який порекомендував йому звернутися саме за цією електронною адресою саме в цей ТЦК), можливо комусь ця інформація буде в нагоді. Доречі на сайті урядового порталу є посилання на телеграм або вайбер бот, в якому ви можете отримати офіційну консультацію з їх працівниками ( для громадян за кордоном).
-
Кликайте отправить еще. У меня через 40 минут попыток сработало
-
Тому я поважаю роботу консультанта: я 6 год сидів з моїми даними так і не розібрався🤣
-
Ви не маєте на дію попадати, тільки авторизуватись і на сайт попадати
-
Старий паспорт у дитини забирають?
-
Друзі, підкажіть, будь-ласка, що робити після того, як я потрапляю до «Дії»? Не бачу нікої функції щодо вибору сортів. Дякую.
-
не приходить на пошту код
-
Шановні члени групи! У нас знову з’явилися “бізнесмени”, які позаброньовували слоти та продають. Прохання не купувати та не підтримувати такий бізнес. Якщо вам пропонують купити, будь ласка, кидайте адміністраторам посилання на цих людей. Дякую за увагу! Не зможуть продавати, ви зможете без проблем бронювати
-
А ще питаннячко , нагадайте , Єдмонтон працює?