PR CUAET
-
В мене так само
-
На березень вже немає?
-
Не пускає на сайт, після підпису в дії нічого не змінюється, в когось теж так?
-
В мене теж так, відчуваю нам ще довго чекати до AOR. Так цікаво, ті хто були швидкими і подались в жовтні минулого року, протягом місяця отримали AOR ( читала тут таке), а ті хто вже пізніше, довго дуже чекають зараз. Тобто якщо ті, хто подались в жовтні 2023, отримали ПР через рік приблизно, то скільки тоді будуть чекати ті, хто подались влітку? (Питання мабуть риторичне, бо точної відповіді ніхто не знає)
-
Да, коацайте каждый... я тоже намучалась... аж на апрель взяла
-
Мені загран потрібен, а не гражданство. Я про загран питаю
-
В Едмонтоні укр.консульство живе свїм незалежним ні від кого життям, що хоче те і робить🤬
-
Дуже актуально!) як вчасно отримати той маяк?) то треба не робити а в групі сидіти 24/7
-
Сегодня была ситуация. Жена открыла комп на страничке где я заполнял анкету на EOI. Короче открыла а там окошко выскочило и написано: "You were selected" там что-то про то что сайт нельзя закрывать и что есть 15 минут на то чтобы что-то сделать. Она фотку не сделала к сожалению. Но я думаю если бы выбрали то прислали бы имейл. Больше на развод какой-то похоже, но сайт же альберты. Мож знает кто что это может быть
-
А у вас поля, де треба вибирати, нормально працюють? Мені здається, таке саме було, коли заповнювали заявки в червні, але коли воно проглючило, то цього питання більше не було
-
Все буде. Може навіть бути, дуже не очікувано). Так як у декого сталось 7 листопада
-
Пару місяців тому дивилась пряме включення консульства, то вони сказали, що неважливо де ти проживаєш щодо отримання послуг у різних консульствах. І з Вінніпегу можна отримати послуги в Едмонтоні