PR CUAET
-
Сегодня была ситуация. Жена открыла комп на страничке где я заполнял анкету на EOI. Короче открыла а там окошко выскочило и написано: "You were selected" там что-то про то что сайт нельзя закрывать и что есть 15 минут на то чтобы что-то сделать. Она фотку не сделала к сожалению. Но я думаю если бы выбрали то прислали бы имейл. Больше на развод какой-то похоже, но сайт же альберты. Мож знает кто что это может быть
-
А у вас поля, де треба вибирати, нормально працюють? Мені здається, таке саме було, коли заповнювали заявки в червні, але коли воно проглючило, то цього питання більше не було
-
Все буде. Може навіть бути, дуже не очікувано). Так як у декого сталось 7 листопада
-
Пару місяців тому дивилась пряме включення консульства, то вони сказали, що неважливо де ти проживаєш щодо отримання послуг у різних консульствах. І з Вінніпегу можна отримати послуги в Едмонтоні
-
Запитайте в гілці про Wes. Там люди діляться досвідом дипломи і про училища теж. Але він ніяким чином не стане тут trade сертифікатом. Місцевий отримувати потрібно
-
Не було сьогодні взагалі
-
Ми оновлювали на комп’ютері 2 години, і прийшов, слот злапала аж 19.03 але добре і то 😅
-
В мене не паспорт до 26 року а ворк перміт до 26 року
-
і ці терміни будуть збільшуватися
-
Не жди. Отправляй запрос кода на почту.. мне из 20 запросов пришёл только 1..