PR CUAET
-
Можна скасувати. Зазвичай дозволяє в різних консульствах.
-
Подскажите пожалуйста, если есть диплом об окончании профессионального училища в Украине, это то же самое, что Trades certificate/Diploma ? И делает ли WES или ICAS эвалюацию таких дипломов?
-
Тобто, виходить, що на березень вже не буде?
-
Код приходить після 20-го відправлення смс, потрібно через кожну хвилину нажимати знову відправити, поки не прийде, а потім пустить вибрати дати
-
Я искала пятницу в Торонто... была свободна аж в апреле
-
Мені також не приходить
-
Ні ні, Торонто
-
Ні не зовсім так. Умовно кажучи листопад можно поділити на 1-20 листопада та решту. Перша група отримала аор у грудні і на протязі останніх 5 місяців отримує еліджибиті . Отже у цих людей залишилось почекати 6 місяців + 1 місяців. Якщо взяти грудень то вони отримали аор за 9 місяців всі інші етапи будуть як я написав. Ну і так далі. На рахунок 50 місяців не хочеться вірити що вони можуть бескінечно затягувати розгляд. На мою думку десь вони повинні спинитися. Гадаю між 30- 36 місяцями
-
В Эдмонтоне нет ничего, к сожалению.
-
Мы тоже обновляли. Пишет что не на учете ,нужно встать на учет. У вас что пишет?
-
Так там же ж в таблиці наступне питання - де була отримана освіта, в Канаді чи за межами. То, чому ні?