PR CUAET
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, чи можливо таке... Відпрацювала рік у готелі прмбиральником, фул тайм. Якийсь чорт смикнув змінити роботу, та перейти в будинок по догляду супервайзером. Були свої причини. Чи можу я повернутися в готель через 3 місяці, після уходу,щоб одразу податися на ПР? Зарахується мій стаж? Не буде перепоною те, що деякий час працювала на іншій позиції? Чи потрібно знову міс безперервно робити и потім подаватися?
-
Доброго вечора! Якщо є можливість, хто може підказати, будь ласка, підкажіть. Чи є якась база, де можна заздалегідь дізнатися, чи є у роботодавця LMAI? Мені не вистачає 1 місяця по перміту, щоб можна було податися на ПР (змінила роботу, а на новій посаді, виявляється потрібно 2 роки відродити перед подачею. Noc 2). Боюся запитувати у роботодавця про LMAI, бо ще на випробувальному терміні. Хочу розібратися, чи є шанс допрацювать ті 2 роки, чи треба вертатися в прибиральники.
-
Мовний тест на ПР треба здавати всім, навіть британцям.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, якщо є диплом магістра із США чи потрібно його подавати на WES? І чи потрібно здавати мовний тест?
-
6 липня подався на номінацію , 24 отримав
-
А по якій ви спеціальності подавалися, який склад родини? Дякую за відповідь:)
-
Дякую❤️
-
Можна
-
Дякую!!!
-
@OstapBosak Тобто, я правильно зрозуміла, що якщо податися на фед.рівні по паспорту який закінчується через 4 міс., а потім коли отримую новий, то просто змінюю данні паспорту через веб форму, то так можна?
-
Так теж евалюють через wes
-
Ні. Точно не потрібно так
-
Ше як варіант Бластер чи пеінтер- на це точно є попит
-
Доброго вечора! Щось я заплуталася, допоможіть. Якщо по Stream Opportunity достатньо лише атестату про середню освіту, то можна прикласти його? В якому вигляді? Переклад з апостилем? Або атестати теж евалюаюють ( не впевнена що вірно написала)))? Дякую!