PR CUAET
-
Тому консультанти поважають таких як ти😂Кичащихся своим юридическим образованием,при этом будучи настолько глупым чтобы элементарные истины не суметь изучить на официальном сайте правительства,и продолжать твердить во всех группах что консультанты наше все и без них не справиться 😂
-
Программа висит, не обновляется... слот давно занят.. я с марта начала пытаться и нашла свободный только в апреле
-
Вы выбрали много слотов... есть кнопка "зняти вибір усіх"
-
Значит, слот занят. Выбирайте следующий... и так пока не выберется...
-
Як зайти по новій системі якщо не приходить код підтвердження на емейл?
-
16.11.23 подача Десь у кінці грудня 23 р.АОР Кінець січня 24 біометрія 11 листопада еліджіб+фін.запит Поки що все
-
Так а люди пишуть ну що там 200₴ злітайте.
-
Здесь медицину отменяют Сидите там где сидите Украинцы не знают куда бежать с Квебека а вы в Квебек хотите
-
Дякую
-
Цікаво, як тепер будуть приймати в консульстві. Можливо, через те, що без Резерву неможливо записатися, то вже на самому прийомі той витяг не вимагатимуть..., бо в новій системі тепер є також опція записатися в консульство для отримання паспорта, але поки ще неактивна. Якщо зроблять, що щоб забрати готовий паспорт, потрібно знову лапати слот, а без Резерву це неможливо, то вже, на мій погляд, немає сенсу витяг там показувати. Плюс я помітила, що з офіційного сайту, де раніше писало серед необхідного переліку документів також обов'язково має бути свіжий витяг з QR-кодом, цієї інформації вже немає. Принаймні я не можу зараз її знайти.
-
Теж цікавить куди писати де та технічна підтримка
-
Дуже дякую