PR CUAET
-
Думаю вона є, але її надійно сховали щоб нічого не писали їм))
-
Скажіть будь ласка чи були відкриті Слоти в Едмонтон? І на скільки часу ?
-
🔤🔤🔤🔤🔤 ПРО НОВОПРИБУЛИХ В КАНАДІ: Новоприбулі | Newcomers - 6-епізодний короткометражний серіал канадського режисера про реальні історії українських родин, які іммігрували до Канади через повномасштабне вторгнення Росії на територію України у лютому 2022. Date: Sat, Nov 16 • 6:00 PM MST Location: 10629 98 Street Northwest, Edmonton, AB T5H 2N6 www.eventbrite.ca/e/newcomers-documentary-premiere-tickets-1048822886487?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android
-
Так що завтра очікуємо на аукціон неймовірної щедрості від консульства у Едмонтоні?
-
100%. Я буду первой... не очень хочется оставлять детей одних минимум на 1 ночь, максимум на 2 дня...
-
То вам ще дуде пощастило 😂
-
Я думаю, он даже не успел понять, что Вы его выбрали, а то что сразу отменили система вообще не заметила...
-
Людей з Едмонтона можна впізнати по сіпаючимуся оку))). Правда не дивно
-
Хто знає якій місяць зараз отримує номер аплікації, ми подали в квітні досі тиша, лише прислали листа 25 жовтня що програма закрита і всі хто подали заявку на розгляді.
-
Дякую)
-
🔤🔤🔤🔤🔤 ПРО НОВОПРИБУЛИХ В КАНАДІ: Новоприбулі | Newcomers - 6-епізодний короткометражний серіал канадського режисера про реальні історії українських родин, які іммігрували до Канади через повномасштабне вторгнення Росії на територію України у лютому 2022. Date: Sat, Nov 16 • 6:00 PM MST Location: 10629 98 Street Northwest, Edmonton, AB T5H 2N6 www.eventbrite.ca/e/newcomers-documentary-premiere-tickets-1048822886487?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android