PR CUAET
-
Дякую!
-
Не розумію від чого залежить це, я чекала 2 години, подзвонила подрузі у Калгарі, кажу йди бігом лови, але код треба буде чекати довгооооо, через 10 хв вона мені пише що вже вибирає годину і дату😅
-
Я так розумію, вище у групі ніхто не відповів що получив якесь підтвердження на пошту
-
В мене ця електронна пошта вже давно
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. В міру моїх можливостей можу допомагати мамі. Зараз я знаходжусь у Європі, але хотів би, щоб дитина народилася в Канаді (але не обов'язково) і мала краще майбутнє; при тому вона не повинна обов'язково проживати у Канаді. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного.
-
Ні, дякую, зараз шукатиму в налаштуваннях де це.
-
Людина з вищою освітою, з рівнем ваших експертів,яка має поняття як користуватись valusorce повинна йти працювати прибиральницею,тому що їй десь потрібно жити. І вона не може в свої 60років ходити пішки чи користуватись таксі,де водій постійно говорить по мобільному телефону за кермом.І нікому немає до цього діла.
-
Ні, у мене так само як у вас. Але є інформація у фейсбуці на сторінці консульства, що підтвердження на пошту прийде за 30/7/3 дні до вашої дати
-
І в мене