PR CUAET
-
Ну, це може конкретно зараз так, бо при обліковій ставці 5.5% іпотека вмерла настільки, що 28% будівельників зввльнили, бо нові будинки не починають. (Тим більше в Саскатуні, де найдешевша і найпростіша житлова нерухомість серед всієї Канади)
-
А от з цим трохи напружено, знаю декілька, що працювали 6 місяців, їх звільнили і нових взяли, бо овери не платять, а якщо звяжуться з SINP то їм ще більше прилетить... от вони звільняють і набирають нових... Тільки шукати велику компанію...
-
Зі своїм веном перевага буде, серед піших претендентів? 🤔 Чи в Саскатуні піших не буває?
-
Ні, я таке думаю, пластерер, карпентер, кітчен інсталлер.. 🤔 Те що добре вмію, що йде по третій категорії ноку. (По третій же??)
-
Залежить від ваших навичок - механіка важкої техніки хоча б базовою мовою будуть за руки хапати..
-
На всі стріми, якщо будуть вирізати, то почнуть із зовнішніх стрімів все рівно. Вони он виїзні сесії на Філіппінах і в Польщі проводять, щоб більше набрати людей.
-
Всім доброго вечора! Підкажіть,якщо у дитини продовжений термін паспорта,можна з таким подаватися на пр? Строк дії паспорту закінчився у травні цього року і в консульстві його продовжили до 2028 року
-
Раніше багато хто квоту не вибирав, не тільки Саскачеван..
-
І чи реально підмазати роботодавця, щоб потурбувався про все необхідне? (Домовитись працювати за трохи меншу платню, але щоб він побігав для тебе і зробив усі доки які треба. 🤔 )
-
8 тисяч це на всі 4 стріми, чи саме на стрім саскачеванського досвіду? (Який іде другим стовпчиком у відео)?
-
Да так то оно так😓
-
Я так думаю , що це не найшвидша провінція для отримання PR, тому навряд чи … можливо тільки підтримку провінції .
-
вважаються half- brother, half-sister, по яким теж треба подавати інфо
-
Подскажите , а братья или сестры по отцу/матери считаются родными?
-
Ну і не всі професії. Наприклад, касирів не має в переліку професій, а ті хто на полиці розкладає товари - то є. Водій цементовоза чи самоскида може подати, а водій сміттєвоза - не може.
-
В закріплених повідомленнях є інформація
-
Можу сказати по sinp- відмов немає. Проблема тільки в тому що на JAL не всі роботодавці подають
-
t.me/petrova_celpip
-
Дійсно, коли роботодавець робить запит на JAL, то там є примітка що це для Українців. Мій подали 20 квітня а вже 2 травня було погодження.
-
Саскачеван взагалі раніше квоту не вибирав всю, а українським аплікантам взагалі надають пріоритет. Тому більше питання в тому, чи підходить професія, чи хоче роботодавець робити документи взагалі. Квота на наступний рік має буде 8000, на цей рік 7250.
12 Jan 2024, 17:45
32304/462174
29 minutes ago