PR CUAET
-
Я от тепер зайшла спеціально подивись чи зникли ті ніби вільні слоти😅а все досі ніби доступно, на мій день і мою годину також😂а на ділі пише що проміжок часу зайнятий, це також дуже дивно
-
Але серед цих 1000+ повідомлень є ті, які дуже корисні, наприклад, поради, що робити, коли не приходить код на емайл, чи що чоловікам робити, якщо далі не пускає, чи чому бачу слот, а вибрати не можу і т.д. От через те, що не хочуть читати і просто пишуть знову і знову одне й теж запитання, на яке вже Є відповідь в чаті, і набирається 1000 повідомлень.
-
Просто тепер можна брати більше одного, от люди і понабирали собі по декілька😁
-
Я зловила три слоти на 15.04 в Торонто. Зараз перевірила, а вони ще досі світяться синім як ті що доступні 🤷♀️ система дійсно не справляється
-
Та мені б теж на Єдмонтом , але для страховки хоч би щось мати, і я пробую заходити і тільки через дію показує і воно далі не заходить який там кю код вже використано а як так як я навіть не зайшла ,а чому немає через банк тепер це та нова їхня система тепер така
-
Дякую за відповідь на моє питання. Чи це правда що після 15 го всі попередні записи скасовуються, треба перезаписуватись, а ті у кого 14 те ще можуть розраховувати виходить, дуже болюче питання бо більше 8 міс ловили той слот і їхати через 2 дні, з роботи взяли за свій рахунок а тепер що робити незнаю.
-
Як ви думаєте, якщо я вже маю слот для сина в Оттаві, я зможу взяти ще один якщо викладуть в Едмонтоні?
-
Ну варто пробувати вже на травень. Я у 9:12 злапала на 19.03 ще Або чекати коли у Едмонтоні появляться і люди відмовляється від слотів у Торонто
-
Від 4000$ але частіше 7-10 Зазвичай підписується договір і поки готується ваш кейс ви виплачуєте гонорар частинами. Як домовитеся. І на пів року можна розтягнути. Якщо ще в 22 і 23 роках подавалися без консультанта і отримували позитивне рішення, то зараз я б не наважився подаватися сам, навіть якби вільно володів англійською.. Головне знайти того кому ви готові довіритися. Програма дуже складна.
-
Можу прям тут, там нічого особистого.
-
Я це читала, тому й зловила в Оттаві. Бо бачу що в Едмонтоні коїться якась чортівня, то слоти забувають викладати , то консулів не знайдуть. То думаю хоч якійсь слот треба брати.
-
В Барселоні ,щоб виготовити паспорт потрібно там проживати