PR CUAET
-
Як ви думаєте, якщо я вже маю слот для сина в Оттаві, я зможу взяти ще один якщо викладуть в Едмонтоні?
-
Ну варто пробувати вже на травень. Я у 9:12 злапала на 19.03 ще Або чекати коли у Едмонтоні появляться і люди відмовляється від слотів у Торонто
-
Від 4000$ але частіше 7-10 Зазвичай підписується договір і поки готується ваш кейс ви виплачуєте гонорар частинами. Як домовитеся. І на пів року можна розтягнути. Якщо ще в 22 і 23 роках подавалися без консультанта і отримували позитивне рішення, то зараз я б не наважився подаватися сам, навіть якби вільно володів англійською.. Головне знайти того кому ви готові довіритися. Програма дуже складна.
-
Можу прям тут, там нічого особистого.
-
Я це читала, тому й зловила в Оттаві. Бо бачу що в Едмонтоні коїться якась чортівня, то слоти забувають викладати , то консулів не знайдуть. То думаю хоч якійсь слот треба брати.
-
В Барселоні ,щоб виготовити паспорт потрібно там проживати
-
Все в силі. Попередні слоти не скасовано
-
І текст, який йшов разом із нею: Добрий день. Відповідно до статті 5 Закону України «Про звернення громадян» (далі – Закон) зазначено, що письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства. Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення). З метою дотримання вимог, що висуваються до електронного звернення як різновиду письмового, при його направленні заявник має долучати до нього фотокопію, сканкопію, тощо свого звернення, засвідченого його особистим підписом. На підставі статті 8 Закону письмове звернення не підписане автором (авторами), а також таке з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає. Рекомендується оформити заяву у відповідності із Законом і надіслати повторно для розгляду по суті на електронну пошту Генерального штабу ЗСУ [email protected] З повагою Управління по роботі зі зверненнями громадян та доступу до публічної інформації
-
Пороліи на email не приходять..(
-
Підкажіть, а які документи потрібно мати на виготовлення паспортів дітям до 12 років? Де можна прочитати інформацію?
-
Так само, бо у мене на квітень і теж це пізно
-
Причому тут це? Людина пробувала, чи зможе одночасно зробити записи на виготовлення паспорту в двох різних консульстах, бо планує, коли відкриють Едмонтон, туди записатися, але поки не хоче втратити той запис в Торонто, що змогла спіймати. Обрала Барселону для проби, а не, що туди летіти.
-
Я особисто дуже сподіваюсь що скоро появляться у Едмонтоні🤞🏻тому що мені мій слот у березні це трошки пізновато😅