PR CUAET
-
t.me/petrova_celpip
-
Дійсно, коли роботодавець робить запит на JAL, то там є примітка що це для Українців. Мій подали 20 квітня а вже 2 травня було погодження.
-
-
Питання про річний ліміт на вебінарі задавали ми. (1:30:00) Скільки осіб в рік номінуються по інтернешнл скілд, скільки осіб по програмі саскачеванського досвіду, скільки осіб по програмі 33 цінних професій, і скільки осіб по оккупейшн? Вірніше, цікавить баланс, скільки осіб подається, і скільки потім реально номінується? (Якщо, наприклад, в потоці про саскачеванський досвід є 1000 місць в рік, а подається зазвичай 10 тисяч, то шанси.. вкрай малі. І що толку з того, що вимоги прості?.. 🥲 )
-
www.canadim.com/blog/what-is-an-aor-in-canadian-immigration/
-
що таке aor?
-
Потрібно. Але краще по запиту офіцера. На практиці часто роблять виключення. End of biometrics exemption for permanent residence applicants As of June 14, 2023, we’re resuming biometrics collection for all permanent residence applicants. If you apply for permanent residence on or after June 14, 2023, you need to give your biometrics, even if you gave them in the last 10 years. There may be temporary measures and exemptions related to biometrics collection that could apply to you. Find out if a temporary measure for biometrics applies to your situation.
-
Якщо вже проходили медогляд, то в більшості випадків для PR непотрібно заново витрачати кошти і час. Usually medical exams are valid for a year, but there is a temporary policy until 6 Oct 2024, that exempts from completing another IME if you meet all of these conditions: · You applied, or are applying, for either permanent residence or temporary residence. · You already live in Canada. · You completed your previous IME in the last 5 years. · Your previous IME indicated a low risk or no risk to public health or public safety. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/2022-foreign-exempt-ime.html
-
Доброго дня підкажіть чи потрібно здавати біометрію для PR додатково ?
-
PR в Saskatchewan? Не знаєте з чого почати? Інформація для старту. Please find the link for the SINP program. Skilled Worker in SK With Existing Work Permit: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-with-saskatchewan-experience/applicants-with-existing-work-permit You can also take a look at the other SINP programs here: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs You can check the duties and responsibilities of the occupations here: noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=35kK67AALHbB3ikICJj2DMCYzhe70ZdgqwytTuWTPJw%3D
-
Усім доброго часу! Я побачив таку цікаву інформацію щодо BOWP. Що якщо в моїй номінації буде вказаний мій роботодавець та моя посада, то я не можу подаватися на BOWP, а тільки відкривати закритий ворк перміт, та продовжувати свій ворк перміт як закритий. Я дивлюся з точки зору провінційної програми AOS, бо читав на їх офіційному сайті, що можна подаватися на BOWP та продовжувати свій статус поки чекаєшь PR на основі їх номінації, та своєї поданої заяви до IRCC на PR. Так само треба додати, що пан Остап зазначив що AOS is not employer driven stream. Тобто обмежень від номінації як таки неповинно бути. Плюс з того що я бачив, то головне, щоб в графі "Employment restrictions" було поставлено "No". І це є головний фактор для BOWP. Хотів би уточнити чи вірна моя інформація щодо BOWP та вірності, що номінація AOS зазвичай не ставить обмежень на NOC та роботодавця, та чи не треба мені дізнатися ще щось?
-
В Торонто, бо ми в Онтаріо. Звичайною поштою. Дійшло за 1,5 дні
-
Bridging Open Work Permit Если вы работает в Канаде и получили номинацию на основании вашего предложения о работе, то есть в вашей номинации указан ваш работодатель и ваша позиция, то в процессе ожидания статуса PR, если у вас заканчивается разрешение на работу, вы не можете получить Bridging Open Work Permit. Вы можете получить новое закрытое разрешение на работу, с которым вы должны продолжать работать на своего работодателя. Если ваша номинация получена на основании предложения о работе, а на PR вы подались на основании вашей номинации, то вы должны продолжать работать на вашего работодателя, пока не получите PR статус. Иначе весь этот карточный домик рассыпется.
-
В одному конверті можна але в різних файлах. Money order теж можна один але за 4 осіб, тобто на 160$. Передплачені конверти зі зворотньою доставкою на кожну особу, тобто 4. Нам так сказали в консульстві і ми так відправляли. Чому? Тому, що ніхто не знає, в який час буде оброблятися конкретна довідка і ніхто не буде шукати інших членів сім’ї. Будьте готові, що основний конверт буде немаленький і його зважать. Послуги пошти недешеві але не 300 $. У нас вийшло біля 50$ (конверт+доставка+2 зворотніх конверти)
-
Зрозуміла, дякую!