PR CUAET
-
Доброго дня підкажіть чи потрібно здавати біометрію для PR додатково ?
-
PR в Saskatchewan? Не знаєте з чого почати? Інформація для старту. Please find the link for the SINP program. Skilled Worker in SK With Existing Work Permit: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-with-saskatchewan-experience/applicants-with-existing-work-permit You can also take a look at the other SINP programs here: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs You can check the duties and responsibilities of the occupations here: noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=35kK67AALHbB3ikICJj2DMCYzhe70ZdgqwytTuWTPJw%3D
-
Усім доброго часу! Я побачив таку цікаву інформацію щодо BOWP. Що якщо в моїй номінації буде вказаний мій роботодавець та моя посада, то я не можу подаватися на BOWP, а тільки відкривати закритий ворк перміт, та продовжувати свій ворк перміт як закритий. Я дивлюся з точки зору провінційної програми AOS, бо читав на їх офіційному сайті, що можна подаватися на BOWP та продовжувати свій статус поки чекаєшь PR на основі їх номінації, та своєї поданої заяви до IRCC на PR. Так само треба додати, що пан Остап зазначив що AOS is not employer driven stream. Тобто обмежень від номінації як таки неповинно бути. Плюс з того що я бачив, то головне, щоб в графі "Employment restrictions" було поставлено "No". І це є головний фактор для BOWP. Хотів би уточнити чи вірна моя інформація щодо BOWP та вірності, що номінація AOS зазвичай не ставить обмежень на NOC та роботодавця, та чи не треба мені дізнатися ще щось?
-
В Торонто, бо ми в Онтаріо. Звичайною поштою. Дійшло за 1,5 дні
-
Bridging Open Work Permit Если вы работает в Канаде и получили номинацию на основании вашего предложения о работе, то есть в вашей номинации указан ваш работодатель и ваша позиция, то в процессе ожидания статуса PR, если у вас заканчивается разрешение на работу, вы не можете получить Bridging Open Work Permit. Вы можете получить новое закрытое разрешение на работу, с которым вы должны продолжать работать на своего работодателя. Если ваша номинация получена на основании предложения о работе, а на PR вы подались на основании вашей номинации, то вы должны продолжать работать на вашего работодателя, пока не получите PR статус. Иначе весь этот карточный домик рассыпется.
-
В одному конверті можна але в різних файлах. Money order теж можна один але за 4 осіб, тобто на 160$. Передплачені конверти зі зворотньою доставкою на кожну особу, тобто 4. Нам так сказали в консульстві і ми так відправляли. Чому? Тому, що ніхто не знає, в який час буде оброблятися конкретна довідка і ніхто не буде шукати інших членів сім’ї. Будьте готові, що основний конверт буде немаленький і його зважать. Послуги пошти недешеві але не 300 $. У нас вийшло біля 50$ (конверт+доставка+2 зворотніх конверти)
-
Зрозуміла, дякую!
-
Цікавий кейс. Тримайте нас в курсі) Удачі!
-
Я зараз Administrative Assistant for Academics, а буду Academic Coordinator, ті самі обовʼязки, але це ніби як вища посада ( за назвою)
-
Супер! Менше місяця? Вітання!!!
-
PNP хто що знає?