PR CUAET
-
В Торонто, бо ми в Онтаріо. Звичайною поштою. Дійшло за 1,5 дні
-
Bridging Open Work Permit Если вы работает в Канаде и получили номинацию на основании вашего предложения о работе, то есть в вашей номинации указан ваш работодатель и ваша позиция, то в процессе ожидания статуса PR, если у вас заканчивается разрешение на работу, вы не можете получить Bridging Open Work Permit. Вы можете получить новое закрытое разрешение на работу, с которым вы должны продолжать работать на своего работодателя. Если ваша номинация получена на основании предложения о работе, а на PR вы подались на основании вашей номинации, то вы должны продолжать работать на вашего работодателя, пока не получите PR статус. Иначе весь этот карточный домик рассыпется.
-
В одному конверті можна але в різних файлах. Money order теж можна один але за 4 осіб, тобто на 160$. Передплачені конверти зі зворотньою доставкою на кожну особу, тобто 4. Нам так сказали в консульстві і ми так відправляли. Чому? Тому, що ніхто не знає, в який час буде оброблятися конкретна довідка і ніхто не буде шукати інших членів сім’ї. Будьте готові, що основний конверт буде немаленький і його зважать. Послуги пошти недешеві але не 300 $. У нас вийшло біля 50$ (конверт+доставка+2 зворотніх конверти)
-
Зрозуміла, дякую!
-
Цікавий кейс. Тримайте нас в курсі) Удачі!
-
Я зараз Administrative Assistant for Academics, а буду Academic Coordinator, ті самі обовʼязки, але це ніби як вища посада ( за назвою)
-
Супер! Менше місяця? Вітання!!!
-
PNP хто що знає?
-
Залежить яка спеціальність, Якшо не ліцензована, не оікар, не юрист, то залежить від вас.
-
Дякую всім за відповідь Гарного дня
-
Наврядчи....
-
А коли мені міняти дані паспорту , якщо я буду вже в процесі отримання PR? Якщо я отримаю новий паспорт до отримання статусу PR, то чи зможу в середині процесу змінити дані паспорту? Так можна?
-
Дякую за відповідь Після евалюації можна буде працювати за спеціальністю ?