PR CUAET
-
Супер! Менше місяця? Вітання!!!
-
PNP хто що знає?
-
Залежить яка спеціальність, Якшо не ліцензована, не оікар, не юрист, то залежить від вас.
-
Дякую всім за відповідь Гарного дня
-
Наврядчи....
-
А коли мені міняти дані паспорту , якщо я буду вже в процесі отримання PR? Якщо я отримаю новий паспорт до отримання статусу PR, то чи зможу в середині процесу змінити дані паспорту? Так можна?
-
Дякую за відповідь Після евалюації можна буде працювати за спеціальністю ?
-
Дуже Вам дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, що краще зробити, якщо дія паспорту спливає 10 січня 2024 року: продовжити за 2 місяці до закінчення чи оформлювати новий? Чи не виникне в подальшому проблем по продовженому паспорту із статусними документами? Чи можна буде отримувати PR по продовженому паспорту? А якщо процес отримання РR затягнеться, в цей час закінчиться війна і пройде ще 1 рік ( ну, теоретично), чи не буде проблем з тим, що немає нового паспорту?
-
Дякую! Що таке REFTN? У нього як раз і є паралельно відкритий ворк перміт по CUAET. Тож з ним він може працювати більше 20 годин за межами кампусу, навіть не зважаючи на те, що у нього є й стаді перміт з обмеженнями? Що має пріоритет ворк перміт чи стаді перміт?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/hire-temporary-foreign/find-need-labour-market-impact-assessment.html
-
Потрібно подивитись чи ваша позиція підходите і якщо так то компанія має заплати compliance fees і отримати на вас LMIA яке надасть вам 50 балів. Потрібно більше деталей з вашої сторони.
-
Дякую всім щиро за відповіді! Як гора з плечей!