PR CUAET
-
Всім привіт! Подала на гуманітарну програму окремо себе, і окремо маму з неповнолітнім братом. В один й той же час отримали запит на біометрію. Здали теж в один й той самий час. Через декілька днів я отримала імейл, що ircc отримали мою біометрію. В випадку з маминим кейсом - досі такого листа немає (пройшло три місяці). Втім, я резидент Онтаріо, а вони Квебеку. Підкажіть, чи може це впливати. Чи є цей лист обовʼязковим? І куди можна звернутися щоб дізнатися статус заявки мами і чи вона взагалі просувається. Дякую!
-
Створюйте пошту укр нет(код прийшов в спам), в дії я використала український номер телефону, зловила слот на 17 квітня для себе і дитини в Торонто
-
Так да а там написано что они не делают дубликат на фирменном бланке а присылают черно белую бумажку (( я переживаю будуи ли принимать эту справку без фирменнго бланка это непривычно для меня. Поэтому интересуюсь у кого был такой опыт с таким документом дубликатом, принимают ли его
-
В Торонто показує багато слотів, але взяти їх не можливо..(
-
Скажите будь ласка, дата окончания WP зависит от даты окончания загранпаспорта? Я подаю сейчас на продление WP и переживаю что паспорт у меня скоро закончится и мне не продлят на 3 года WP
-
Всім привіт!) Порадьте будь ласка Ворк перміт у мене до січня 27 року А віза воркер у мене до серпня 25 року Як і де подаватись на візу, коли краще цим починати займатись , та на яку подаватись воркер чи візітор Чи спочатку краще продовжити ворк перміт а тоді подаватись на візу але боюсь щоб встигнути до серпня 25 року Дякую за допомогу !
-
Чи було в когось,що показує вільну дату ,хочеш зареєструватися а воно показує що вже зайнято,оновлюєш сторінку і та дата знову вільна
-
Поделитесь, пожалуйста, кто в курсе)) если я не успею податься на WP до 31 марта, потому что 1 апреля записана на изготовление паспорта, могу ли я спустя несколько месяцев податься на WP но уже не от себя ( потому что не успела ) а к мужу себя привязать??
-
Добрий ранок! Чи вийшло в когось подати і оплатити аплікацію, з тих хто отримав запрошення 7 листопада? Вже все працює? Дякую🙏
-
на май тоже заняли уже?
-
Ми робили по відео. У нас по AOS non expres entry PNP. Ми не додала оригінали документів з свідоцтва про народження, тобто тільки переклади та за цього повернули всю аплікацію, можна ж було зробити дозапит я так розумію.😢
-
Якщо це так, то це так безвідповідально 😤 невже не можна було мене повідомити про це.невже сервіс канада не могли написати або подзвонити мені, вони ж бачили що там щось не так.ми після того вже буди два рази в місті, останній раз два тижні тому.а зараз треба буде ще раз летіти..квитки та ніч в готелі то близько 1000$.а їм то просто, підіть перездайте. вибачте, просто накипіло 😤 думки в голос..
-
Если и появятся слоты по Эдмонтону, то начиная с 1 декабря...