PR CUAET
-
Добрий ранок! Чи вийшло в когось подати і оплатити аплікацію, з тих хто отримав запрошення 7 листопада? Вже все працює? Дякую🙏
-
на май тоже заняли уже?
-
Ми робили по відео. У нас по AOS non expres entry PNP. Ми не додала оригінали документів з свідоцтва про народження, тобто тільки переклади та за цього повернули всю аплікацію, можна ж було зробити дозапит я так розумію.😢
-
Якщо це так, то це так безвідповідально 😤 невже не можна було мене повідомити про це.невже сервіс канада не могли написати або подзвонити мені, вони ж бачили що там щось не так.ми після того вже буди два рази в місті, останній раз два тижні тому.а зараз треба буде ще раз летіти..квитки та ніч в готелі то близько 1000$.а їм то просто, підіть перездайте. вибачте, просто накипіло 😤 думки в голос..
-
Если и появятся слоты по Эдмонтону, то начиная с 1 декабря...
-
Можете підсказати як?
-
Як ви з ними звʼязалися?
-
Привіт. Чи є якісь новини за Едмонтон? На сайті надалі висвічується "не має консула"
-
Після багатьох спроб вдалося
-
Друзі, УВАГА!!! Я тільки що спілкувалась з консульством в Оттаві. Вони попросили повідомити всіх, що вони приймають по старим слотам!!!! Всі вони залишаються актуальними!!!!