PR CUAET
-
За Торонто не знаю, а Оттава оперативно дає відповіді на електронні листи. Спробуйте написати в Торонто на емайл або на їхню сторінку у фейсбук.
-
Відео - переможець конкурсу Drone Photo Awards 2025 youtu.be/f27Iq0pG6fs?si=QfvMyyP6lq4Y_dnO
-
Чи змінився в когось статус на "паспорт прибув до установи" в Едмонтоні? Подавали ще в квітні😟
-
Нажаль
-
Мені так цікаво, що багато консультантів кажуть, що збільшили час розгляду по гуманітарним програмам, бо офіцери в пріоритеті розглядають українську програму. Цікаво де вони прям так почали її розглядати, якщо по суті як було повільно, так на мене вони ще більш повільніше почали все це розглядати.
-
Бачу, що я не одна 🙈🙌
-
Торонто
-
Ви з яким саме хочете зв'язатися? Їх є три в Канаді
-
Видача готового паспорта !
-
Як вони …..
-
Ні, інформація про записи є в дії
-
Дякую🙏
-
Для громадян України, чий закордонний паспорт незабаром закінчує термін дії, важливо подати заявку на дозвіл на тимчасове перебування в Канаді. Якщо ваш паспорт скоро втратить чинність, це може ускладнити можливість залишатися в Канаді, адже для продовження тимчасового перебування вам потрібен дійсний проїзний документ. Заявка на дозвіл на тимчасове перебування (Temporary Resident Permit) допоможе уникнути юридичних проблем, якщо ваш паспорт закінчує термін дії, і забезпечить вам легальний статус в країні, поки ви вирішуєте питання з оновленням документів. Цей документ також надає можливість продовжувати участь в імміграційній програмі, оскільки він підтримує ваш статус у Канаді на час обробки вашої імміграційної заяви. З цією метою зверніться до інструкцій, що надаються в офіційному посібнику Канадського уряду: Інструкція з подачі заявки на тимчасове перебування (Guide 5554) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html Документи, які вам потрібно буде подати, включають підтвердження вашого статусу в Канаді, причини для тимчасового перебування та новий або діючий документ, що підтверджує вашу особу. Це особливо важливо для тих, хто має необхідність залишатися в Канаді для безпеки чи з гуманітарних причин. #імміграція #Канада
-
А про які подальші інструкції йде мова, якщо є підтвердження запису з часом візиту? І як це може вважатися не актуальним?
-
Скажіть, будь ласка, чи комусь, хто отримав FD на початку листопада, вже прийшов портал 1?
-
ECOPR !!! Нарешті 🥳🥳 Portal 2 був 23 вересня
-
Ви вже скасували ?
-
Сроки не радуют, особенно, Квебек
-
Так
-
може треба час, щоб з'явився заново
12 Jan 2024, 17:45
323620/459211