PR CUAET
-
подовжити можна не раніше ніж за 2 місяці до кінця дії паспорту. там жива черга, запис не потрібен
-
Спробуйте ще раз. В Торонто ця функція є. В Оттаві немає
-
Добрый день, подскажите на собственном примере, что делать если срок действия загранпаспорта заканчивается и соответственно виза и т. д., а новый загранпаспорт, поданный в июле еще не доставлен в консульство. Можно ли продлить старый загран? И надо ли сейчас предварительно записываться на прием. Спасибо
-
можна виїжджати, але наче не рекомендують в Україну їхати. В Європі Ви можете швидко зробити в ДП "Документ".
-
Добрый день, подскажите на собственном примере, что делать если срок действия загранпаспорта заканчивается и соответственно виза и т. д., а новый загранпаспорт, поданный в июле еще не доставлен в консульство. Можно ли продлить старый загран? И надо ли сейчас предварительно записываться на прием. Спасибо
-
Намагалася отримати код на Gmail.com вчора 3 години і сьогодні зранку ще 2 години Код не приходив Сьогодні зареєструвала пошту на Ukr.net і код прийшов з першого разу
-
+1 чекаю теж
-
Буває що ви не зняли кнопки вибору з попередніх варіантів, завжди натискайте щверху кнопку» очистити всі варіанти вибору»- і натискайте іх по новому
-
Я ще чекаю
-
Так
-
Може все залежити від офісу. Ті хто чекають місяць і більше зазвичай з офісу Монреалю.
-
На yahoo зробила пошту, все прийшоо, на gmail і робочий не приходило
-
Є такі, бачила в групі в фб. Але то мабуть швидше виключення.
-
У мене теж так сьогодні. Вчора все працювало
-
На Hotmail.com швидко прийшло. Взяла Торонто на квітень. З 30го разу..)). Писало час зайнятий. Тикала, тикала і натикала😁
-
Пише вільні, коли вибирається, пише зайнято
-
Перевірила, пише, що час вже зайнятий
-
Підкажіть будь ласка, це загальна зараз ситуація з очікуванням екопр більше місяця чи є ті хто отримали портал 2 в кінці жовтня- початку листопада і вже з екопр ?
-
Глобально їх не хвилює, де ви живете. Вони не питають місце вашого проживання в Канаді. У нас при подачі подачі документів на паспорти питали тільки канадську візу/ворк перміт, типо як аргумент чому ви подаєтеся з Канади)
-
Мені на gmail прийшов. На yahoo нічого так і не прийшло.
12 Jan 2024, 17:45
323659/474652
6 days ago