PR CUAET
-
У мене теж так сьогодні. Вчора все працювало
-
На Hotmail.com швидко прийшло. Взяла Торонто на квітень. З 30го разу..)). Писало час зайнятий. Тикала, тикала і натикала😁
-
Пише вільні, коли вибирається, пише зайнято
-
Перевірила, пише, що час вже зайнятий
-
Підкажіть будь ласка, це загальна зараз ситуація з очікуванням екопр більше місяця чи є ті хто отримали портал 2 в кінці жовтня- початку листопада і вже з екопр ?
-
Глобально їх не хвилює, де ви живете. Вони не питають місце вашого проживання в Канаді. У нас при подачі подачі документів на паспорти питали тільки канадську візу/ворк перміт, типо як аргумент чому ви подаєтеся з Канади)
-
Мені на gmail прийшов. На yahoo нічого так і не прийшло.
-
Никак. Ничего критического, живёт себе да и все.
-
Якщо хтось відміняє слот, будь ласка, повідомляйте Дякую
-
Тільки що перевірила. І на ці місця пускає на реєстрацію- тобто вони актуальні
-
В когось тоже так само проходжу верифікацію з телефону і далі не пускає?
-
Дякую за відповідь. Дуже звичайно дорого. А як вирішили із зубами тоді?
-
де пише?
-
На всяк випадок опишу свій кейс. Не міг отримати код на протязі 4 годин. Використовував Gmail. Зареєстрував пошту на UkrNet, використовував її десь 3-4% від спроб. Код отримав саме на UkrNet у спам. Може комусь допоможе.
-
Там потрібно увести 4 значний пароль який ви створювали
-
Доброго ранку.Не можу зайти на сайт ,щоб слоти подивитись.Треба реєструватися,вставляю пошту після чого пише прийде код з 5-ти чисел але мені не приходить і чоловіку.В когось є така проблема і що робити?Дякую.
-
Мне она тоже щас ответила, Thank you for your email. I can confirm that we received all the required details from your employer. Your application is still been processed. You will receive correspondence from our end once it is finalized.
-
Включила) Але там лише пише, що ця функція включена і все
-
Хто знає, що по Едмонтону, тихо?
-
Заходите з ноута, але потім скануєте QR код на телефон і все підтверджуєте через телефон
12 Jan 2024, 17:45
323672/472561
about a minute ago