PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, хтось мав справу з LMIA exempt? Мене перевели з українського офісу в канадський, ворк перміт відритий по CUAET. Моя колега з Польщі приїхала на рік раніше за мене теж як internal company transfer і у неї був закритий ворк перміт, що дав змогу їй отримати ті 50 балів, вона вже отримала пр. Чи можу я просто податися на закритий перміт і що саме мені від роботодавця просити в цьому випадку ? Я так розумію їм потрібно зробити джоб офер новий , уточнити що це LMIA exempt і вказати дату, я якої я почала працювати в Канаді? Чи не потрібно перероблювати офер (там вказано, що це internal company transfer?
-
Не обовязково. Якщо LMIA лише для підтримки ПР і не потребує отримання нового ворк перміту, то воно технічно безплатне (немає мита) Проте оскільки процедура складна, і якщо роботодавець сам не може цього зробити, то наприклад в мене це буде коштувати від 3000
-
Стаття 186 IRPR регул.є випадки коли можна працювати без ворк перміту. Офіцер посилається на наступні пункти: (f) if they are a full-time student, on the campus of the university or college at which they are a full-time student, for the period for which they hold a study permit to study at that university or college; (v) if they are the holder of a study permit and (i) they are a full-time student enrolled at a designated learning institution as defined in section 211.1, (ii) the program in which they are enrolled is a post-secondary academic, vocational or professional training program, or a vocational training program at the secondary level offered in Quebec, in each case, of a duration of six months or more that leads to a degree, diploma or certificate, and (iii) although they are permitted to engage in full-time work during a regularly scheduled break between academic sessions, they work no more than 20 hours per week during a regular academic session; (w) if they are or were the holder of a study permit who has completed their program of study and (i) they met the requirements set out in paragraph (v), and (ii) they applied for a work permit before the expiry of that study permit and a decision has not yet been made in respect of their application; or
-
Доброго дня. Остапе, маю таке питання. У сина відкритий ворк перміт за CUAET та стаді перміт, навчається у коледжі, йому 18 років. У стаді перміті зазначені обмеження щодо роботи (пунтк 3 цікавить). Що це за умови? Чи може він працювати і скільки саме годин на тиждень поза кампусом? Як у такому разі співвідносяться між собою ворк перміт та стаді перміт? Дякую!
-
Я тому це і написав. Щоб було розуміння що в Канаді, та і в іміграційному праві слово брат/сестра виключно відноситься до рідних або зведених. Всі решта тут називаються кузенами. Відповідно якщо слова кузен в переліку тих хто може подаватися не було, то двоюрідні будуть not eligible